Service


Sinds 1947 staan wij garant voor stijl, zorg en service ... 24 uur op 24 uur.


Het proces rondom het overlijden is voor elkeen die erbij betrokken is een bijzonder levensmoment. Wij begeleiden de directe familie in dit proces en dragen er zorg voor dat zowel het afscheid als de uitvaart passend en betekenisvol is voor hen die achterblijven. Deze filosofie geldt voor onze medewerkers en trekken wij door in de infrastructuur, de wagens en de persoonlijke begeleiding van een uitvaart.

Wij verzorgen uitvaarten waar de familie het ook maar wenst. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met diverse reisbijstandsverzekeringen kunnen wij ook instaan voor het overbrengen van overledenen van of naar het buitenland.

Na uw oproep komen wij ter plaatse voor alle voorbereidingen en vastleggingen of u kan terecht in één van onze besprekingsruimtes. Wij staan u bij voor het afhandelen van alle nodige documenten en administratie. Op al uw vragen bezorgen wij het helpend antwoord en staan u bij met raad en daad.

Ons uitvaartcentrum biedt u alle faciliteiten:


  • Het zorgt voor verbondenheid tussen uw dierbare overledene en uzelf.
  • Eigentijdse, verzorgde en huiselijke rouwkamers.
  • Een rustgevende en natuurlijke presentatie van uw overleden familielid door onze grote kennis van verzorgingstechnieken.
  • Parkeervoorziening: 15 parkeerplaatsen bij het funerarium, 40 extra parkeerplaatsen voor auladiensten, 60 gratis openbare parkeerplaatsen op 50 meter wandelafstand. Vlotte drempelvrije toegang voor personen met een beperkte mobiliteit.
  • Het uitvaartcentrum kan tevens gebruikt worden als vertrekpunt voor de families naar de kerk.
  • Aula voor burgerlijke, vrijzinnige plechtigheden of andere geloofsovertuigingen tot maximum 250 personen.
  • Ruime keuze uit muziek en mogelijkheid tot audiovisueel systeem tijdens de plechtigheid.

Onze onderneming is lid van de VARU (Vlaamse Autonome Raad voor het Uitvaartwezen)
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK