Bjorn de Staercke 1979 - 2020


Bjorn de Staercke 1979 - 2020


Op 26 augustus 2020 overleed onze geliefde medewerker Bjorn.
Wie is Bjorn ?
Bjorn is een militair puur sang die zowel landmacht als luchtmacht diende, neen..correctie...ons land diende tot zelfs in Afghanistan.
Hij zorgde dus voor stabiliteit.
Wie is Bjorn?
Bjorn is een vrijwillige brandweerman in hart en nieren, die onvermoeibaar is in zijn inzet voor de bevolking, brandweercollega's en jeugdbrandweer. Hij zorgde dus voor veiligheid.
Wie is Bjorn?
Bjorn is een medewerker die in de voetsporen trad van wijlen opa André Callewaert net zoals nonkel Filip die nog steeds actief is bij ons. Een fiere pauw door zijn fikse houding, verzorgdheid en trots tijdens een uitvaart. De persoon die met alle respect om een overledene ging.
Hij zorgde dus voor dankbaarheid.
Wie is Bjorn?
Bjorn is een persoon die uit het leven trad en blijkbaar alles kon verbergen met zijn warme glimlach en enthousiasme hetgeen een onverwachte schok was voor velen. Bjorn is iemand die altijd verder blijft leven in vele hoofden en vooral bij zijn familie. We brachten hem even terug naar Brandweerpost Izegem waar hij een eerbetoon kreeg van zijn brandweermakkers. De dag nadien kreeg hij tijdens de kerkelijke uitvaart de grootste militaire eer.  
Wie was Bjorn? Neen...wie is Bjorn...
Slaap zacht jongen en bedankt voor jouw inzet, we vergeten jou nooit !
Familie Snoeck en jouw collega's.

Foto's Hans Verbeke - HLN
Terug
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK