Snoeck Uitvaartzorg ROUWBERICHTEN  |   UITVAARTCENTRUM  
 
 
Bellevuestraat 24
8870 Izegem
24u/24u Tel: 051 30 09 40
info@snoeck-izegem.be
 
 
wie
 
 
WIE
Sinds 1947 staat Uitvaartzorg Snoeck garant voor dienstbetoon, kennis en ervaring als begrafenisonderneming. Van bij de aanvang huldigde de familie Snoeck de filosofie dat discretie, zorg en kwaliteit, stijl en ethiek de basis vormen van het vertrouwen van de families die op hen beroep doen.
Elk van deze aspecten biedt u de garantie dat wij uw persoonlijke wensen optimaal invullen voor elke uitvaart.
 
Marc Snoeck   Marc Snoeck is de zoon van stichters Achiel en Rachel Snoeck-Vanderheeren. Hij komt in 1967 in de zaak en neemt er, na zijn opleiding, vanaf 1969 de dagelijkse leiding.

Naast de begrafenisonderneming en de verhuur van ceremoniewagens voor huwelijken sticht Marc in 1971 de privédienst voor ambulance- en ziekenvervoer Snoeck. In 2001 is hij medeoprichter van de ambulancedienst Tri-ac nv, die in 2007 opgenomen wordt in Falck Tri-ac.
Christiane Deblauwe   Christiane Deblauwe is de echtgenote van Marc Snoeck. Sinds 1972 staat zij in voor het onthaal en vervult er de administratieve taken.
Stefaan Snoeck   Stefaan Snoeck is de zoon van Marc en Christane Snoeck-Deblauwe. Hij komt na zijn opleiding tot begrafenisondernemer in 1993 in de zaak van zijn ouders.
In 2000-2001 volgt hij een opleiding thanatopractor met stages in Frankrijk, Groot-Brittanië, Canada en de U.S.A die leidt tot optimale verzorging en presentatie van de overledenen.

Stefaan staat eveneens in voor de dagelijkse leiding, besprekingen bij families in rouw en de vormgeving van plechtigheden in de aula van het uitvaartcentrum.
Annemie Buyse   Annemie Buyse verzorgt het onthaal in het uitvaartcentrum en vervult er de administratieve taken.
 
 
  Snoeck uitvaartzorg